نماینده مردم شهر اورمیه در مجلس گفت: زمانی که باد از غرب به شرق میوزد شهرهای شبستر، تبریز، آذرشهر، عجب شیر و ... مورد حمله سونامی نمک حاصل از دریاچه اورمیه قرار خواهند گرفت.
یکی از نمایندگان شهر اورمیه گفت: برای احیاء و نجات دریاچه اورمیه صحبتهای بسیار زیادی شده است و ما نیز به دستگاههای مرتبط تذکرهایی مبنی بر عملیاتی کردن وعدهها و تصمیماتشان داده ایم.
وی اظهارداشت: همچنین دوشنبه هفته گذشته جلسهای با وزیر نیرو و روز گذشته نیز جلسهای با امام جمعه اورمیه برای احیاء و اجرایی شدن تصمیمات نجات دریاچه اورمیه برگزار کرده ایم.
نماینده مردم اورمیه در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس با اشاره به اینکه نجات دریاچه اورمیه از مهمترین دغدغههای ما است، تصریح کرد: موضوع دریاچه اورمیه را به شدت پیگیری میکنیم تا به سرانجام برسد.
وی به موضوع طرح انتقال آب از سد ارس به دریاچه اورمیه اشاره کرد و افزود: مطالعات انتقال آب از سد ارس به دریاچه اورمیه به اتمام رسیده! و در حال حاضر همه منتظریم تا وزارت نیرو پیمانکار این طرح را مشخص کند تا این پروژه عملیاتی شود.
او اضافه کرد: این پروژه حدود 2 سال به طول میانجامد که باید 117 کیلومتر خط لوله انتقال آب به دریاچه اورمیه ایجاد شود.
وی تاکید کرد: وزارت نیرو اگر بخواهد میتواند همین فردا این پروژه را به پیمانکار بدهد اما دلیل عدم انجام این کار را نمیدانیم.
این نماینده مجلس اضافه کرد: زمانی که باد از غرب به شرق میوزد بیشتر روستاها و شهرهایی که از این طوفان از بین خواهند رفت، شهرهای شبستر، تبریز، آذرشهر، عجب شیر و ... است که مورد حمله سونامی نمک قرار خواهند گرفت.
البته تمامی مسائل حول انتقال آب از رود آراز به دریاچه اورمیه به یک طرف بودجه برای انتقال آب نیز تاکنون تصویب نشده است، بودجه ای که در اختیار دست های زیربط قرار گرفته به گفته مسئول سازمان محیط زیست تنها در صورت 10 سال آینده و تصویب هر ساله بودجه امکان کانال کشی از رود آراز به دریاچه اورمیه می باشد که خود نشان از عدم توجه و بی توجهی به موضوع دریاچه اورمیه می باشد.
منبع خبر:
http://tinyurl.com/8344lyo
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر